Bent u op zoek naar een belastingadviseur?

Internationale advisering

De adviseurs van BROADSTREET beschikking over jarenlange ervaring met internationale belastingzaken zoals tijdelijke uitzending, emigratie en split payrolls.

Herstructurering

BROADSTREET kan u helpen in het geval u uw onderneming wilt herstructureren of indien u werknemers wil laten participeren in uw onderneming.

Outsourcen van uw administratie

BROADSTREET kan samen met u uw administratie verwerken, maar wij kunnen ook uw hele administratie uit handen nemen zodat u tijd heeft om zich op uw business te focussen.

Belastingadvies en accountancy voor particulieren en ondernemingen

BROADSTREET geeft professionals, ondernemers en expats al meer dan 25 jaar advies over het realiseren van persoonlijke en financiële doelen. BROADSTREET opereerde voorheen onder de naam Finsens, maar sinds 2016 valt het belastingadvies, accountancy en payroll onder BROADSTREET.

BROADSTREET specialiseert zich in grensoverschrijdend belastingadvies zoals het voorkomen van het betalen van belasting in twee landen en internationale payroll kwesties. Het management van BROADSTREET bestaat uit twee ervaren professionals, met een team van specialisten op het gebied van belasting en accountancy. BROADSTREET bevindt zich op de Herengracht 500 te Amsterdam.

BROADSTREET geeft professionals, ondernemers en expats al meer dan 25 jaar advies over het realiseren van persoonlijke en financiële doelen
Terugbelverzoek.

Wilt u met een van onze financieel adviseurs spreken? Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Ik wil graag bespreken:

Amsterdam
Amsterdam Office
Herengracht 500, 1017CB, Amsterdam