Junior fiscalist

Junior fiscalist

BROADSTREET is op zoek naar een enthousiaste junior fiscalist (0-2 jaar ervaring) of student in de eindfase van de studie die geïnteresseerd is om zich verder te verdiepen en te ontwikkelen in de internationale fiscale adviespraktijk.

BROADSTREET is een boutique fiscaal advieskantoor, gevestigd in het centrum van Amsterdam. Broadstreet is gespecialiseerd in internationaal belastingadvies, cross border issues en intercompany transfers. Voor particuliere cliënten verzorgen wij aangiften inkomstenbelasting en adviseren wij omtrent uitzending en emigratie. Tevens assisteren wij zowel nationale als internationale bedrijven op het gebied van belastingen, administratie en payroll services.

Je zult komen te werken in het centrum van Amsterdam met een team van fiscalisten, administrateurs en payroll specialisten bestaande uit totaal 18 personen. Werkplezier vinden wij heel belangrijk. Wij zijn op zoek naar een teamplayer die zelfstandig kan werken. In verband met Covid-19 werken wij op dit moment voornamelijk thuis maar wij zullen je goed begeleiden.

De werkzaamheden zullen divers zijn; van het opstellen van aangiften inkomstenbelasting tot bijvoorbeeld het ondersteunen bij de advisering van internationale organisaties bij het opzetten van een vestiging in Nederland.  Tevens zal je ons team internationale loonheffingen ondersteunen bij de aanvraag van de 30%-regeling en uitzendingen.

Wij zijn op zoek naar een junior fiscalist met het volgende profiel :

–           HBO/WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie;

–           beschikbaar voor 24-40 uur per week;

–           Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden een marktconform salaris, een reiskostenvergoeding op basis van woon/werkverkeer en een premievrij pensioen. Ook bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.

Wil jij ons team komen versterken? Dan maken wij graag een (online) afspraak om nader kennis te maken. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar info@broadstreet.nl t.a.v. Nathalie Groot en wij laten zo spoedig mogelijk van ons horen.

 

Request a call back

Would you like to speak to one of our financial advisors over the phone? Just submit your details and we’ll be in touch shortly.