Broadstreet - About Broadstreet - Job openings - Payroll Administrator
Amsterdamse centrum / Remote
32-40 uur

Vacature Payroll Administrator

Werken in een klein, hecht team waar hard gewerkt wordt, maar waar ook altijd het zonnetje schijnt. Dat is werken bij BROADSTREET in een notendop. Zit jij boordevol payroll kennis en weet je van alles van subsidies, salarissen, CAO’s en andere relevante wetgeving? Dan zoeken wij jou!

detail-img1
detail-img1-1

Wat ga je doen?

Als payroll administrator ben je de adviseur die onze klanten ontzorgt op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Want als je druk bent met het runnen van je zaak, kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken. Jij weet binnen alles omtrent payroll heel goed de weg.

Onze klanten zijn bedrijven waar BROADSTREET de volledige salarisadministratie voor doet. Met jouw kennis van payroll weet jij gemakkelijk alle ballen hoog te houden en schakel je zonder problemen tussen verschillende werkzaamheden voor verschillende klanten.

Hoe jouw werkdag eruit ziet

De uitbetalingen van de salarissen komen er weer aan en daarom is er genoeg te doen. De salarisadministratie van jouw klanten is volledig onder jouw verantwoordelijkheid en verzorg je tot in de punten. Je verwerkt de gegevens in het profiel van jouw klant en zorgt dat hun nieuwe collega goed in het systeem komt te staan. Daarbij krijg je regelmatig vragen binnen over arbeidsrecht, onkostenvergoedingen en WKR die je nauwkeurig beantwoordt.

‘s Middags heb je nog contact met de Belastingdienst en het UWV waarmee je geregeld schakelt over salaris gerelateerde zaken. Dan maak je de salarisverwerking van jouw klanten compleet en doe je een laatste check voordat je de run doet. Flexibel, gevarieerd en uitdagend: daar hou jij van!

broadstreet building inside
broadstreet amsterdam

Wij bieden

Als onze nieuwe Payroll Administrator ben jij onze eigen adviseur als het aankomt op salarisadministratie en alles wat daarbij hoort. Je bent op de hoogte van huidige wet- en regelgeving op dit gebied en je weet precies welke loonbelasting relevant is voor elk type klant. Daarbij:

 • ben je bekend met Exact Online en weet je hoe je hiermee de administratie verwerkt.
 • beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend. We werken in een expat-rijke omgeving en spreken daarom veel Engels met elkaar én met onze klanten.
 • zit je altijd bovenop je werk. Je weet precies wat er moet gebeuren en wanneer. Zelfstandig werken is je niet onbekend, maar hebt daarbij wel behoefte aan een gezellig en fris team. Maakt die borrel toch net iets leuker.
 • ben je, net zoals wij, gek op hybride werken en is het ook mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken.
 • wil je tussen de 32 en 40 uur bij ons aan de slag.

Wat krijg je van ons?

 • Een afwisselende baan in een dynamisch kantoor in het Amsterdamse centrum.
 • Top collega’s! We zijn een klein, maar hecht team dat transparantie, sfeer en open communicatie heel belangrijk vindt.
 • Een mooi salaris.
 • Een premievrij pensioen.
 • Een ontwikkelingsbudget waarmee jij nog meer kunt groeien!

Wie zijn wij?

We zeiden het al: wij zijn BROADSTREET, een fiscaal advieskantoor met een fijne plek op de Herengracht in het Amsterdamse centrum. Voor particuliere cliënten verzorgen wij de inkomstenbelasting aangiften en geven we fiscaal advies omtrent uitzending en emigratie. Hiernaast ondersteunen wij zowel nationale als internationale bedrijven op het gebied van belastingen, payroll services én administratie. Met een mooie groep van 30 collega’s werken we elke dag met veel plezier. We hebben vaak teamuitjes én een zonnige tuin wat de sfeer nog meer ten goede komt.

detail-img1-1

Interesse?
Zie hieronder het sollicitatieproces

Solliciteer hieronder
via het formulier.

Telefonische
kennismaking.

Gesprek
op locatie.

Match!
Arbeidsvoorstel.

Deel deze vacature

Solliciteren


  Klik hier en upload een docx / jpg / pdf
  No file selected  Ik aanvaard de algemene voorwaarden.

  Heb je een vraag over de vacature?

  Onze business manager Jiske helpt je graag verder.

  Voor algemene vragen
  Telefoon: +31 (0)20 262 4300
  E-mail: info@broadstreet.nl

  Amsterdam Office
  Herengracht 500
  1017 CB Amsterdam

  Den Haag office
  Zuid-Hollandlaan 7
  2596 AL Den Haag