Broadstreet - About Broadstreet - Job openings - Accounting Specialist
Amsterdamse centrum / Remote
32-40 uur

Vacature Accounting Specialist

Werken met korte lijntjes, alleen maar directe collega’s? Dat is werken bij BROADSTREET in een notendop. Weet jij je wel een weg te banen tussen cijfers en weet je daarnaast altijd correct advies te geven op dit gebied? Wij hebben een  mooie functie openstaan als accounting specialist en we zoeken jou!

detail-img1
detail-img1-1

Wat ga je doen?

Als Accounting Specialist bij BROADSTREET ben je de adviseur voor verschillende nationale en internationale klanten op administratief gebied. Zij zijn kleine tot middelgrote ondernemingen waarvoor wij de administratie verzorgen. Zo hebben zij ruimte om verder te ondernemen en laten wij de cijfers kloppen van A tot Z.

Jij bent een boekhoudkundig wonder en weet gemakkelijk alle ballen hoog te houden terwijl je switcht tussen verschillende klanten. Een btw aangifte, jaarstukken, vennootschapsbelasting en regelmatig contact met de klant. Tegelijkertijd schakel je veel met je directe collega’s en met de Belastingdienst. Zo zitten je werkdagen boordevol variatie.

Hoe jouw werkdag eruit ziet

Goedemorgen! Een dag vol verschillende projecten. Je werkt aan ongeveer vijf van jouw klanten vandaag en duikt regelrecht in de administratie. Je doet een aantal grote btw aangiften, voert loonheffingen in en maakt een begin aan een jaarstuk van een grote klant. Vanmiddag heb je korte call met hen waarin je deze bespreekt en waar je advies geeft over hoe de financiële situatie geoptimaliseerd kan worden.

Want naast uitmuntende kennis van administratie, ben jij ook nog adviserend van aard en oplossingsgericht ingesteld. Je kijkt graag mee hoe processen beter en efficiënter kunnen en maakt hier na de call met de klant een plan voor. Je werkt de boekhouding van een aantal klanten nauwkeurig bij en wordt dan uitgenodigd door je collega’s. Even onze heerlijke tuin in nu de zon schijnt!

broadstreet building inside
broadstreet amsterdam

Wie ben jij?

Jij bent de organisatorische ster die het team van BROADSTREET komt versterken! Je houdt van structuur én van chaos, want van een onlogisch administratief proces maak jij graag een begrijpelijk verhaal. De spin in het web als het gaat om de boekhouding van verschillende kleine en middelgrote bedrijven. Daarbij:

 • ben je bekend met programma’s als Exact Online en Infine zodat je snel aan de slag kunt met de administratie van jouw klanten.
 • vind je het leuk om klantcontact te hebben. Dit doe je via de mail en soms (video)bel je.
 • beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend. We werken in een expat-rijke omgeving en spreken daarom veel Engels met elkaar én met onze klanten.
 • is zelfstandig werken je niet onbekend en ben je graag eigenaar van eigen projecten. Toch doe je dit wel het liefste in een gezellige kantoortuin met je leuke collega’s. Maakt die borrel toch net iets leuker.
 • ben je, net zoals wij, gek op hybride werken en is het ook mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken.
 • wil je tussen de 32 en 40 uur bij ons aan de slag.

Wat krijg je van ons?

 • Een afwisselende baan in een dynamisch kantoor in het Amsterdamse centrum.
 • Top collega’s! We zijn een klein, maar hecht team dat transparantie, sfeer en open communicatie heel belangrijk vindt.
 • Veel relaxte én actieve uitjes met je collega’s!
 • Een mooi salaris
 • Een premievrij pensioen.
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden waardoor jij nog meer kunt groeien!

Wie zijn wij?

We zeiden het al: wij zijn BROADSTREET, een boutique fiscaal advieskantoor met een fijne plek op de Herengracht in het Amsterdamse centrum. Voor particuliere cliënten verzorgen wij de inkomstenbelasting aangiften en geven we fiscaal advies omtrent uitzending en emigratie. Hiernaast ondersteunen wij zowel nationale als internationale bedrijven op het gebied van belastingen, payroll services én administratie. Met een mooie groep van 30 collega’s werken we elke dag met veel plezier. We hebben vaak teamuitjes én een zonnige tuin wat de sfeer nog meer ten goede komt.

broadstreet building

Interesse?
Zie hieronder het sollicitatieproces

Solliciteer hieronder
via het formulier.

Telefonische
kennismaking.

Gesprek
op locatie.

Match!
Arbeidsvoorstel.

Deel deze vacature

Solliciteren


  Klik hier en upload een docx / jpg / pdf
  No file selected  Ik aanvaard de algemene voorwaarden.

  Heb je een vraag over de vacature?

  Onze business manager Jiske helpt je graag verder.

  Voor algemene vragen
  Telefoon: +31 (0)20 262 4300
  E-mail: info@broadstreet.nl

  Amsterdam Office
  Herengracht 500
  1017 CB Amsterdam

  Den Haag office
  Zuid-Hollandlaan 7
  2596 AL Den Haag